&noscript=1" />

patterned rugs layered


HVOR GÅR GRENSEN MELLOM INTERIØR OG KUNST?

Vi har tatt utgangspunkt i det interessante møtet mellom de to verdenene av interiør og kunst og lanserer nå en kolleksjon i samarbeid med de fire anerkjente skandinaviske kunstnerne Aida Chehrehgosha, Åsa Jungnelius, Constance TenvikEmilia Ilke og Bella Rune– og utfordrer det tradisjonelle synet på hvordan et teppe skal se ut.


aida chehrehgosha x layered åsa jungnelius x layered emilia ilke x layered Bella Rune x LayeredBLI KJENT MED KUNSTNERENE

BELLA RUNE

Bella Rune er inspirert av tanken om at et teppe ikke er et todimensjonalt bilde, men en taktil opplevelse i tre dimensjoner som forsterkes av at en tenkt bakside trenger gjennom det stripete mønsteret i teppet.

MER OM BELLA RUNE


aida chehrehgosha with her patterned rug for layered

Fotokunsten til Aida Chehrehgosha er like mørk som den er sterk. Bildene hun maler i hver nøye kuraterte ramme, fremprovoserer uro, men også skjønnhet. Hva har skjedd i hjemmene hun skildrer? 

MER OM AIDA CHEHREHGOSHA
åsa jungnelius with her patterned rug for layered

Åsa har en kunstnerisk visjon og en symbolsk estetikk med et sterkt fokus på kropp og sjel, farge og form, som vekker en sterk følelse av feminin styrke i hvert objekt hun skaper – og i ethvert hjem de flytter inn i.   

MER OM ÅSA JUNGNELIUS

constance tenvik with her patterned rug for layered

Når du ser på Constance Tenvik og måten hun skildrer personene hun møter (eller – i disse dager – ikke møter) på, vil du umiddelbart føle en tilknytning, akkurat som om du er der selv.

MER OM CONSTANCE TENVIK

emilia ilke with her patterned rug for layered

Den lekne estetikken og måten Emilia Ilke verdsetter hverdagsobjektene i hjemmene våre på, gjør henne til en av
favorittkunstnerne våre.

MER OM EMILIA ILKEshop the collection


SE KOLLEKSJONEN
Logg inn

Please choose your country