&noscript=1" />
GRATIS FRAKT PÅ TEPPER GRATIS VARUPROVER 30 DAGER ÅPENT KJØP
30 DAGER ÅPENT KJØP GRATIS FRAKT


hero


Da vi etablerte Layered, var det første målet vårt å være så transparente som mulig. Vi forsøker å utvikle produkter som varer en livstid i hjemmet ditt. Alle kolleksjonene våre har et tidløst uttrykk og varer lenge, og materialene våre er nøye utvalgte for sine bærekraftige egenskaper. Vi har valgt hver del av prosessen med omhu – fra råmaterialene og fasilitetene våre til hvilke samarbeidspartnere vi vil jobbe sammen med.MÅLOPPNÅELSE 2020


01

100% sporbarhet for alle teppekolleksjonene våre


Vi øker innsatsen for bærekraft, og er stolte av å kunngjøre at 100 % av teppesortimentet vårt nå kan spores ned til hver fiber. Hensikten med å være mer transparent er å gjøre det enklere for oss, og alle andre, å ta de rette valgene. For å få til dette har vi jobbet sammen med det anerkjente miljøselskapet Trustrace, som er kjent for sin innsats i motebransjen.


LES MER


recycle

RESIRKULERTD

A product made of recycled fibers, in our case mostly discarded PET bottles. By choosing a product made from recycled material you are contributing to decreased landfill, and a longer life cycle for the resources the product is made of.

leaf

KVALITETSFIBER

The fibers in this product are natural fibers such as high-quality wool and certified Lenzing viscose and Tencel, as well as natural deadstock fibers from our production. We are always working on improving our fibers and choosing material wisely.

eu

PRODUSERT I EU

Produced in the European Union.HÅNDLAGD

Artisan products. Since these products are made individually, each product is unique and slightly different from each other.

02

100% resirkulert kvalitetsfiber

100 % av teppene våre er laget av naturlige resirkulerte materialer, og alle teppene av viskose eller Tencel er laget av sertifisert Lenzing-garn. Vi jobber også med restmaterialer og ufarget garn for å minimere avfall, og for å gjøre det enklere å resirkulere og gjenbruke fibre.


residueLENZING

Hver Lenzing-fiber er laget av cellulose, en naturlig komponent i det fornybare materialet trevirke. En av egenskapene til cellulose er at det er biologisk nedbrytbart. I slutten av livssyklusen går fibrene tilbake i økosystemet.GRS

Global Recycle Standard sørger for presise produktpåstander og gode arbeidsforhold, og at skadelig kjemisk og miljømessig påvirkning minimeres gjennom hele produksjonskjeden. 


03

Flere sertifiseringer


Vi jobber tett sammen med leverandørene våre, og har noen få utvalgte partnere som vi har et langvarig samarbeid med. Ettersom de fleste av teppene våre er håndlagde, er håndverkernes ferdigheter og teknikk selve kjernen av vår virksomhet.yarn drying

iso4001

ISO 14001

er en internasjonal standard innenfor bransjen som stiller krav til en miljøvennlig drift. Det hjelper organisasjoner med å forbedre sine miljøprestasjoner gjennom mer effektiv bruk av ressurser og reduksjon av avfall.iso9001

ISO 9001

är ett kvalitetsstyrningssystem som hjälper företag att möta sina kunders behov inom kvalitet, service och produkt.

bsci

BSCI

Business Social Compliance Initiative (BSCI) forbedrer arbeidsforholdene i forsyningskjeden. BSCIs revisjon hjelper bedrifter med å overvåke forsyningskjeden og å sørge for at alle leverandører behandler arbeiderne etisk og juridisk forsvarlig.

 

04

Forlenget vår sirkulære tilnærming til partnerne våre

Et produkt fra Layered er designet for å vare. Vi jobber etter en forretningsmodell som vektlegger kvalitet fremfor kvantitet, og produkter til full pris uten rabatter. Samtidig jobber vi sammen med utvalgte partnere for å forbedre sirkulariteten internt i bransjen. 

Layered tilbyr sirkulære tjenester, som utleie av tepper og møbler samt profesjonelle produkter til tepperens, for å minimere antall produkter som blir ødelagt eller havner på søppelfyllingen.

Vi har også et tett samarbeid med anerkjente auksjonssider. I 2020 var det gjennomsnittlige avsluttende budet for de brukte teppene våre 6000 svenske kroner. Det faktum at produktet har en såpass høy verdi etter at det har blitt brukt, øker incentivet til kunden for å gi produktene et nytt liv, og dermed forlenge produktets levetid. 

 

Utvalgte partnere

 

beleco SAV

 

 

05

Redusert bruk av plast

Et mål som ble oppnådd i 2020 var å fjerne all plast fra våre pakker med prøveeksemplarer, og erstatte denne med emballasje laget av FSC-sertifisert og resirkulert papir. Vi har også fjernet informasjonspapirene i hver pakke og redusert størrelsen på hver forpakning for å unngå å «transportere luft». Pakkene med prøveeksemplarer står for rundt 40% av den utgående frakten vår hvert år.

box
VEIEN VIDERE I 2021

Øke sporbarheten  

- Utvide sporbarheten til teppesortimentet vårt til å inkludere fjerde nivå (landbruk, jordbruk, utvinning) fra nivå 1,2 og 3 hvor vi er nå.
- Øke sporbarheten på vårt europeiske møbelsortiment til minst nivå 3.

 

Skaffe nye sertifiseringer

Skaffe flere sertifiseringer når det gjelder fibre og sosiale aspekter – spesielt ullfibre.

 

Utvide miljøinnsatsen vår  

- Bruke 100 % fornybar energi i produksjonsfasilitetene og på kontorene våre
- Måle og redusere karbonavtrykk og utslipp
- Klimakompensere, og tilby kundene våre å være med på denne prosessen
- Oppnå 100 % plastfri emballasje ved å erstatte resirkulert plastemballasje til tepper og møbler med fornybare alternativer
- Øke og styrke andelen av forretningene våre som kommer fra sirkulære tjenester, som utleietjenester. 


SOM ALLTID

TRANSPARENS

Gjennom å bygge tillit ønsker vi å legge bedre til rette for at man kan ta bevisste valg. Vi jobber hardt for å kontinuerlig forbedre oss på hvert nivå av transparensmålene våre, ved å jobbe sammen med partnerne våre som deler det samme målet.DESIGN

Målet vårt er å bruke resirkulerte og miljøvennlige materialer i all emballasjen til Layered.EMBALLASJE

Målet vårt er å bruke resirkulerte og miljøvennlige materialer i all emballasjen til Layered.PRODUKSJON

Vi jobber tett sammen med leverandørene våre for å sørge for best mulig konstruksjon innenfor produktgruppene våre, slik at produktene våre varer lenge.TRANSPORT

For å minimere transportutslipp velges transportmetoden basert på lavest mulig karbonavtrykk når det er mulig.KONTORMILJØ

Vi jobber mot et mer bærekraftig kontormiljø, inkludert energisparing og resirkulering.

Logg inn

Please choose your country