&noscript=1" />


Meet the Andersson

Møt Camilla Modin Djanaieff og Pontus Djanaieff, et kreativt Stockholms-par, og tre inn i hjemmet deres hvor vi presenterer vår nye '60s Geo kolleksjon. En LAYERED-versjon av klassiske teppemønstre med et ekstra hint av 60-tallet.Q&A

Q: Pontus, du har jobbet innenfor flere kreative felt som interiørdesign, mote og media. Camilla, du jobber med merkevarer innen skjønnhet, design og kunst. Fortell oss – hvordan får dere de kreative visjonene og stilene til å fungere sammen i hjemmet deres?


A: Det skjer helt organisk, ettersom vi balanserer hverandre. Utgangspunktene våre var helt forskjellige, men vi har trukket oss mot hverandres stiler – Pontus pleide å foretrekke farger og mønstre, mens jeg hellet mer mot minimalisme og dempede toner. Nå tenker vi ganske likt. Hvis noen sier «sofa», ser vi begge for oss den samme sofaen.


stig Lindberg x layered Q: Interiørstilen deres er nydelig. Fortell oss, hvor henter dere inspirasjonen fra?

A: Den forrige leiligheten vår var ganske fargerik, så da vi flyttet ville vi ha noe litt roligere. Vi finner inspirasjon overalt – natur, mote, kunst, filosofi, bøker, filmer, musikk.


'60s Geo Collection Basket Weave Matta
'60s GEO BASKET WEAVE MATTA

'60s GEO BASKET WEAVE MATTA

Basket Weave teppet har en spesiell plass i hjertene våre siden det var det første mønsteret som LAYERED-grunnlegger Malin Glemme designet. Det ble aldri tatt i produksjon, men er nå en del av vår 60's Geo kolleksjon. Teppet er håndlaget i 100 % ull og har et design som vil holde seg over tid.

'60s GEO LETTERS MATTA

Letters er et nytt design av et av de aller første teppene våre og er en ekte LAYERED-klassiker. Det geometriske mønsteret kommer nå som et ullteppe og gir den perfekte 60-talls stemningen til hjemmet ditt.


Q&A

Q: Har dere noen gang gjort noen skikkelige feil i interiørdesignet?


A: Det har vi alle gjort, men det går fint. Klarer ikke å komme på noe spesielt akkurat nå. Det finnes ingen raske løsninger for et fint interiørdesign – det trenger tid for å vokse frem.

Q: Til alle som ønsker et lignende preg på hjemmet sitt – har dere noen råd?


A: Bland ulike ting og la noen saker være litt «crazy», men hold fargene rolige. Og kjøp produkter av høy kvalitet som varer lenge. Følelsen av kvalitet tilfører et rom noe som ikke vises på et bilde. Layered '60s Geo Collection Matta


Logg inn

Please choose your country