Skape en helhetSKAPE EN HELHET MELLOM FARGENE

Hvordan påvirker farger deg og hjemmet ditt? Og hvordan får du innredningen til å spre energi, men også harmoni? La interiørstylist Sofia Tretow vise deg hvordan du tenker på farge og stil. Sofia er en fargerik stylist fra Stockholm, med en lidenskap for ekstravagant og romantisk dekor.


LØFT EN FARGE FRA EN ALLEREDE EKSISTERANDE DETALJ

”Et eksempel på hvordan man kan hente en farge fra en detalj og forsterke den gjennom å la den gå igjen flere steder i rommet. Her er forskjellige blå nyanser valgt ut fra dekoren på kakkelovnen, og den går igjen i ullteppet Byzantine, tapetet Balleroy fra Manuel Canovas, vasen og linserviettene på bordet.”

Grått Teppe fra Layered, dekoratør Sofia Tretow fra Sverige

FARGE MED PONDUS 

”Her er veggene malt i en nydelig farge fra Farrow and Ball som heter ”Down Pipe”. Det er en farge med mye pondus, som blir aller best om den kombineres med myke farger, teksturer – og relieffelementer (at listverk, bokhyller og speilflater males inn, så det blir en relieffeffekt som får lyset til å spille på veggene). Denne fargen får seg et skikkelig løft med teppet Shera i lysegrått på bildet. Dette teppet er min absolutte yndlingsfavoritt! Her er det dette teppet som med sin lysegrå farge fungerer som en bro og utjevner, og myker opp kontrastene”


Grått viskoseteppe fra Layered


FLYTEN MELLOM ROMMENE

"Selv om rommene er adskilt med dører tar man med seg stemningen fra et rom til et annet, og stemmer det ikke overens virker det forstyrrende. Du blir kanskje oppmerksom på at noe ikke fungerer, men det kan være vanskelig å sette fingeren på hva det egentlig dreier seg om!"Mønstret teppe fra Layered

SHERA Viskoseteppe

8900 NOK

Fløyelstol fra Layered

LOUNGE Fløyelsstol

6500 NOK

Mønstret teppe fra Layered, Rosa teppe

CHEETAH Viskoseteppe

8900 NOK

 

Blå puffer fra Layered

PETIT Fløyelpuff

2500 NOK

Beige Sofa fra Layered

PALMDALE Fløyelssofa

14 000 NOK

Mønstret teppe fra Layered

BYZATINE Ullteppe

8900 NOK

 


TILBAKE TIL SOFIAS FARGEGUIDE 
Vil du ha flere råd og tips? Send et bilde av hjemmet ditt til styling@layeredinterior.com eller ring oss og vi vil gi deg en personlig interiørkonsultasjon uten kostnad. 

Velg land

Velg land og valuta fra flaggene nedenfor.
  • Sweden
  • Norway
  • UK
  • US
  • EU
  • Swiss
  • DK
Beställning av varuprov är begränsande till max tre stycken per beställning.