&noscript=1" />
GRATIS FRAKT PÅ TEPPER GRATIS VARUPROVER 30 DAGER ÅPENT KJØP
30 DAGER ÅPENT KJØP GRATIS FRAKT

 

KJØPSVILKÅR

Ved kjøp på Layereds nettside aksepterer man også Layereds generelle vilkår. Ved å akseptere de generelle vilkårene våre godtar kunden vilkårene i sin helhet samt at vedkommende har tatt del i forenlig informasjon og samtykker til håndtering av personopplysninger og informasjonskapsler i henhold til Layereds retningslinjer.

Kjøpsavtale inngås i forbindelse med at Layered bekrefter bestillingen ved å sende en bestillingsbekreftelse via e-post. Bestillingsbekreftelsen sendes til e-postadressen som ble oppgitt direkte av kunden ved bestilling. Bestillingsbekreftelsen bør tas vare på for eventuell kontakt med Layereds kundeservice eller lignende.

Layered forbeholder seg retten til prisendring, sluttsalg, og at det kan være eventuelle faktafeil på nettsiden eller i annonsene våre. Med faktafeil menes for eksempel, men ikke utelukkende, eventuelle prisfeil, produktbeskrivelser og feil lagersaldo. Når du legger inn en bestilling, vil det sendes en bestillingsbekreftelse til deg via e-post. Dersom du som kunde ikke kan motta din bestilte vare til avtalt tid, vil du bli belastet for ny fraktkostnad eller alternativ returkostnad dersom du har angret kjøpet.

Alle våre produkter kommer sammensatt, så pass på å måle slik at møblene går gjennom dørkarmer og trapper. Layered reserverer seg for mulige tilleggskostnader dersom produktet ikke kan fraktes inn med standard inntransport.

Layered forbeholder seg retten til å endre de generelle vilkårene, prisene, sortimentet, beskrivelsene eller bildene på nettsiden.


GARANTI

Fra leveringsdato gjelder tre (3) års garanti i henhold til forbrukerkjøpsloven. Garantien dekker kun originale produksjonsfeil og ikke feil forårsaket av kunden eller som av noen annen grunn Layered ikke er ansvarlig for. For bruksslitasje gjelder 2 års garanti.


PRISER

Følgende paragraf gjelder for våre forhandlere og handelskunder. Samtidig som vi forsøker å holde prisene lave, forbeholder vi oss retten til å endre prisene uten varsel. Med mindre annet er avtalt, er prisen på produktene eksklusiv merverdiavgift, forsikring, transport og eventuelle importavgifter/skatter som skal betales ved levering til en internasjonal leveringsdestinasjon. Layered gir de laveste anbefalte utsalgsprisene for alle produktene sine som må følges strengt.


GJELDENDE LOV OG TVISTER

For juridiske forhold mellom Kunden og Layered skal svensk lov gjelde. Layered forplikter seg til å følge eventuelle anbefalinger fra den svenske Allmänna reklamationsnämden. Kjøpere i EU kan bruke EU-kommisjonens tvisteløsningsplattform, se ec.europa.eu/consumers/odr. Hvis det sendes inn en klage via denne plattformen, sendes saken videre til riktig nasjonalt ansvarlig tvisteløsningsorgan, som forsøker å løse tvisten uten innblanding fra domstolen.


FORCE MAJEURE
 

Layered skal ikke holdes ansvarlig for brudd på vilkårene forårsaket av omstendigheter utenfor vår kontroll, inkludert, men ikke begrenset til, eksplosjoner, brann, lynnedslag, dårlig vær, krig, flom eller arbeidskonflikter (uansett om det omfatter våre ansatte eller ikke).


COPYRIGHT

Alle produkter og design tilhører Layered, organisasjonsnummer 556618-2944.


PERSONOPPLYSNINGER

Layered tar ansvar for all personlig informasjon som vi mottar fra deg. Personopplysningene du oppgir til oss vil bli brukt til å sikre leveranser til deg, kredittvurdering og for å gi deg tilbud. Informasjonen du oppgir er kun tilgjengelig for Layered og vil ikke bli delt med noen tredjepart.

INFORMASJONSKAPSLER

Denne nettsiden inneholder informasjonskapsler, såkalte cookies. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din, som blant annet forteller oss brukernavnet ditt , og om du er en ny eller tilbakevendende besøkende i butikken. Det finnes to forskjellige typer informasjonskapsler, en som lagres permanent på datamaskinen din og en såkalt sesjonsavhengig informasjonskapsel. Sistnevnte lagres ikke på datamaskinen din, men forsvinner når du stenger nettleseren din. Nettleseren din må godta informasjonskapsler, ellers vil du ikke kunne legge til varer i handlekurven din. Hvis du har problemer eller spørsmål rundt dette, kan du alltid henvende deg til vår kundeservice, så hjelper vi deg.


KUNDEKLUBB

Medlemskap i Layereds kundeklubb er gratis og uforpliktende, og det er mulig å si opp abonnementet når som helst. Du må være 18 år eller eldre for å være med i Layereds kundeklubb. Hvis du er under 18 år, kan du bli med ved å sende signatur fra en forelder eller foresatt til info@layeredinterior.com.

Ved å akseptere disse vilkårene godtar du at LAYERED AB, Artillerigatan 12, 114 51 Sverige, kan sende deg markedsføring via e-post, tekstmeldinger, MMS og post om:

• Informasjon om merket LAYERED AB og andre merker som kan markedsføres av LAYERED AB i fremtiden.
•Informasjon om selskapet LAYERED AB og tilbud, salg, konkurranser, arrangementer og andre markedsføringstiltak fra egne butikker og samarbeidspartnere.

Du samtykker også til at LAYERED AB samler inn, registrerer og lagrer personopplysningene du har oppgitt, for å kunne sende deg markedsføring. I tillegg kan LAYERED AB bruke informasjonen din til statistiske og markedsføringsrelaterte formål, det samme kan tredjepart som markedsfører ovennevnte produkter på vegne av LAYERED.

Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt ved å kontakte LAYERED AB på info@layeredinterior.com, eller ved å bruke oppsigelses-alternativet som oppgis i materialet som sendes til deg av LAYERED AB. Videre kan du alltid be om mer informasjon om hvilke opplysninger LAYERED AB behandler om deg, og du kan alltid be om at disse opplysningene korrigeres, sperres eller slettes. Du kan kontakte LAYERED AB om dette på info@layeredinterior.com
 
Informasjonen din vil bli holdt konfidensiell. Bortsett fra det som beskrives ovenfor vil ikke LAYERED AB dele informasjonen din med andre bedrifter eller tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er påkrevd ved lov, eller hvis det ikke er nødvendig for å utføre en tjeneste eller levere et produkt som du har kjøpt eller bedt om.

TRANSPORTSKADE

Dersom varen din er skadet ved levering, må dette dokumenteres av deg umiddelbart og rapporteres til oss på Layered innen 24 timer. Undersøk pakken skikkelig før du tar imot varen og signerer følgeseddelen. Hvis pakken er skadet, be sjåføren om at dette noteres på følgeseddelen før du signerer og sørg for at du får en kopi.

Før du signerer følgeseddelen:
  • Gå gjennom ytre og indre emballasje som varen kom i. Ved eventuell skade, be sjåføren om å notere dette på følgeseddelen før du signerer den.
Send følgende til oss på Layered innen 24 timer etter at du har mottatt varen:
  • Bilde av indre og ytre emballasje
  • Bilde av følgeseddelen fra transportøren
  • Bilde av varen med skade
  • Tekst som beskriver saken din
  • Dette sendes til info@layeredinterior.com.
Logg inn

Please choose your country